Zenekar bálba, rendezvényre!       [vc_row][vc_column][vcex_image_grid grid_style=”masonry” pagination=”false” img_size=”full” image_ids=”217,214,215,209,211,210,208,204,138,139,140,141,144,146,213,148,150,151,203,206,207″ columns_gap=”10″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_flexslider image_ids=”330″][/vc_column][/vc_row]

 

Zenekarunk megbízható, számlaképes partnere lesz Önnek, így a rendezvény szervezésével járó rengeteg tennivaló mellett a zenével kapcsolatban biztosan nem kell aggódnia.

 

Ha Ön bálba, céges partyra, vagy bármilyen zenés rendezvényre keres zenekart, akkor a legjobb helyen jár! 

 

Mindig pontosan a megbeszéltek szerint és az alkalomhoz illően jelenünk meg a rendezvényeken. Számtalan kis és multinacionális cég rendezvényein , megyei, városi, alapítványi, iskolai bálokon biztosítottuk már a jó hangulatot, ahová évről évre visszahívnak bennünket elégedett megrendelőink.

Magyar és nemzetközi fesztiválokon léptünk már fel több ízben,szintén visszatérő vendégként. Gálavacsorákon és különböző fogadásokon szolgáltatunk elegáns, aláfestő vacsorazenét.

Bízza ránk rendezvénye zeneszolgáltatását!

Professzionális színpadi fény – és hangtechnikánk teljesítménye egy kb. 300 fő befogadására alkalmas helyiség kiszolgálására elegendő. (Ezen teljesítmény felett, illetve egyéb helyiségek, területek plusz hangosítására is lehetőséget kínálunk, kérjük ajánlatkérésnél ezeket az igényeket feltüntetni!)

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse az Ön által szervezett rendezvényre zenekar unkat bizalommal!

 

 

 

Élő zene, bál, lakodalom, esküvő. Party, buli, rendezvény. Zenekar rendezvényre, esküvőre, bálba, lakodalomba.

Esküvői zenekarok, lakodalmas zenekarok, rendezvény zenekarok, báli zenekarok.

Zenekar bálba,zenekar esküvőre.  Zenekar lakodalomba, zenekar rendezvényre, esküvői zenekar.

Lakodalmas zenekar, rendezvény, rendezvényre zenekar.  Zenekar esküvőre, esküvői zenekarok, rendezvényre zenekar.

Báli zenekar, mulatós zenekar, zenekar lakodalomba. Lakodalmas zenekarok, báli zene, bál, lakodalom, esküvő. Buli, party, céges rendezvény, családi rendezvény. Élő zene, lakodalmas zene,