+36303287630

ForYou Party Zenekar esküvőre, rendezvényre kitűnő választás! Mindazoknak, akik igényes megjelenésű, minden zenei stílusra kiterjedő repertoárral rendelkező, megbízható zenekarral szeretnék remek hangulatúvá és emlékezetessé tenni esküvőjüket lagzijukat, báljukat , családi vagy céges rendezvényüket.

Esküvői – rendezvény zenekarunk felső-kategóriájú hangszerparkkal, technikai felszereléssel és színpadi fénytechnikával rendelkezik. Képzett, rendkívül tapasztalt, rugalmas, lelkiismeretes és  jó fej zenészekből áll. 🙂

Ezek , és az élő zene varázsa együttesen garantálják a fergeteges hangulatot!  Legyen az esküvő , lakodalombál , születésnap , céges vagy egyéb zenésrendezvény.

Bízunk benne, hogy honlapunk böngészése során, felkeltjük érdelkődéseteket és megtaláljátok személyünkben a számotokra szimpatikus zenekart esküvőrebálbalakodalomba,  rendezvényre. A ForYou Party zenekar szuper zenekar esküvőre, bálba, lakodalomba, rendezvényre.

Mindig odafigyelünk a megrendelőink, illetve az adott társaság zenei igényeire! A vesszőparipánk az, hogy jó bulit csináljunk! 🙂

Minden pár, szervező azt szeretné, ha az esküvőjén, lakodalmában, báljában, egyéb zenés rendezvényén minden vendég jól érezze magát. Kicsitől a nagyig, mindenki megtalálja a kedvenc zenéjét, amire szívesen táncra perdül.

Ezért fontos egy jó zenekar esküvőre , rendezvényre!

Honlapunk oldalainak  összeállításánál megpróbáltuk a lehető legátfogóbb képet lefesteni esküvői – rendezvény zenekarunkról, hogy minél kevesebb kérdés maradjon bennetek  zenekarunkkal kapcsolatban megválaszolatlanul. Ajánljuk, hogy minden oldalt keressetek fel a weblapon, így alaposabban fel tudjátok mérni, hogy a ForYou esküvői party zenekar a legmegfelelőbb, legideálisabb, kompromisszum menetes válsztás számotokra.

Reméljük,hogy zenekarunk elnyeri a tetszéseteket, bizalmatokat és hamarosan személyesen is találkozunk egy esküvőn, bálban, lagziban, vagy bármely más, zenés rendezvényen!

Zenekarunk megbízható, számlaképes partnere lesz Önnek, így a rendezvény szervezésével járó rengeteg tennivaló mellett a zenével kapcsolatban biztosan nem kell aggódnia.

 

Ha Ön bálba, céges partyra, vagy bármilyen zenés rendezvényre keres zenekart, akkor a legjobb helyen jár! 

 

Mindig pontosan a megbeszéltek szerint és az alkalomhoz illően jelenünk meg a rendezvényeken. Számtalan kis és multinacionális cég rendezvényein , megyei, városi, alapítványi, iskolai bálokon biztosítottuk már a jó hangulatot, ahová évről évre visszahívnak bennünket elégedett megrendelőink.

Magyar és nemzetközi fesztiválokon léptünk már fel több ízben,szintén visszatérő vendégként. Gálavacsorákon és különböző fogadásokon szolgáltatunk elegáns, aláfestő vacsorazenét.

Bízza ránk rendezvényzeneszolgáltatását!

Professzionális színpadi fény – és hangtechnikánk teljesítménye egy kb. 300 fő befogadására alkalmas helyiség kiszolgálására elegendő. (Ezen teljesítmény felett, illetve egyéb helyiségek, területek plusz hangosítására is lehetőséget kínálunk, kérjük ajánlatkérésnél ezeket az igényeket feltüntetni!)

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse az Ön által szervezett rendezvényre zenekar unkat bizalommal!

 

 

 

Élő zene, bál, lakodalom, esküvő. Party, buli, rendezvény. Zenekar rendezvényre, esküvőre, bálba, lakodalomba.

Esküvői zenekarok, lakodalmas zenekarok, rendezvény zenekarok, báli zenekarok.

Zenekar bálba,zenekar esküvőre.  Zenekar lakodalomba, zenekar rendezvényre, esküvői zenekar.

Lakodalmas zenekar, rendezvény, rendezvényre zenekar.  Zenekar esküvőre, esküvői zenekarok, rendezvényre zenekar.

Báli zenekar, mulatós zenekar, zenekar lakodalomba. Lakodalmas zenekarok, báli zene, bál, lakodalom, esküvő. Buli, party, céges rendezvény, családi rendezvény. Élő zene, lakodalmas zene,

Ha egy igazán
Jó zenekar kell!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szegvári József
Telefon: +36 30 328 7630
Email: szegvari2@gmail.com

Keress ránk

Adatkezelési tájékoztató

All Rights Reserved © 2022 HelloWebPécs