+36303287630

A zenekarhoz érkező gyakori kérdések:

Összegyűjtöttünk Nektek gyakran feltett kérdésekre adott válaszainkat, és néhány – úgy gondoljuk – hasznos tudnivalót, amik remélhetőleg segítségetekre lesznek  jobban megismerni a  ForYou  esküvői –rendezvény Party Zenekarunkat, és  kicsit képbe kerülni, hogyan is működnek a dolgok… Szóval, kötelező olvasmány! Bízunk benne, hogy  korrekt, őszinte válaszainkkal elnyerjük bizalmatokat ! 🙂

Az esküvői zenekar árak sok mindentől függnek, így a mi áraink is. Egy esküvői zenekar árajánlatot a következők határozzák meg.

Dátum – esküvői szezonon kívül, (október közepétől, április közepéig ) kedvezményes áron vállaljuk, a szezonon belüli árhoz képest.

Távolság – zenekari árajánlatunk minden esetben komlex, nincs semmiféle rejtett költség! Így tartalmazza a zenekar utazási költségét is. Ez az üzemanyag árán felül, az egyéb, utazással kapcsolatos költségeinket ,valamint  – bizonyos távolságon túl – a sofőrünk napi díját is magában foglalja.

Zenekar létszáma – hogy mennyibe kerül egy zenekar esküvőre, lakodalomba, vagy egyéb rendezvényre, azt nagyban befolyásolja a zenekar létszáma. Nyílván valóan az egy fő esküvői zenész és a duó felállás olcsóbb,mint a teljes, négy fős zenekar.

Legideálisabb első körben e-mailben megkeresni zenekarvezetőnket.

Árajánlat küldéséhez elengedhetetlen információk:

DÁTUM – Hiszen látnunk kell, hogy az napra szabadok vagyunk e még?

HELYSZÍN – Árajánlatunk minden esetben tartalmazza a zenekar utazási költségét is, ez csak a helyszín ismeretében lehetséges, valamint bizonyos távolságon túl nem vállalunk fellépést. 

Árajánlatkérést az Árajánlatkérés gomb megnyomásával küldhetsz. Vagy e-mail címünkre.

Zenekarunk négy tagból áll. Három hangszeres zenész –  dob, billentyűs hangszerek – ének, gitár, ének, egy énekesnő. Igény esetén választható Duó, illetve egy fős felállás. 

Zenekarunk minimális helyigénye teljes zenekar felállás esetén 15 m2.

Szükség esetén kisebb helyre is össze tudjuk húzni magunkat, de ebben az esetben ez már nem túl esztétikus, valamint előfordulhatnak technikai problémák, úgy mint élesen sípol, “fütyül” a zenekar… na, ez ettől is lehet. 🙂 Szóval, ha ennél kisebb terület áll rendelkezésre a helyszíneteken, akkor ezt kb. méret megjelölésével jelezzétek felénk, hogy ki tudjuk sakkozni elférünk e az adott helyen, vagy sem, de nagyon rugalmasak vagyunk, igyekszünk mindenre megoldást találni! 🙂 Fontos szempont a színpaddal / zenekari területtel kapcsolatban, hogy olyan legyen az elhelyezkedése, hogy azon keresztül nem lehet átjárás sem a vendégek, sem a helyszín dolgozói (pl. felszolgálók) részéről!!

Igen! 

Abban az esetben, ha a ceremónia ugyan abban a helységben kerül megrendezésre, ahová a zenekarnak alapból be kell szerelnie, akkor minden további nélkül, nagyon szívesen! 🙂

Ha a szertartásotok másik helységben, kertben, teraszon, stb. lesz, akkor ehhez külön technikát kell beszerelnünk. Igény esetén ezt mi úgy szoktuk kibérelni erre a célra. 

Amennyiben a technika bérleti díjának plusz költségét tudjátok vállalni, úgy le tudjuk bonyolítani a polgári ceremónia hangosítását.

Nem általunk biztosított ismeretlen technikán ezt nem vállaljuk.

Igény esetén játszunk tradicionális lakodalmas blokkokat, illetve a menyasszony – menyecsketánc ideje alatt is hagyományos csárdást. Tradicionális lakodalmas zenék alatt értjük a csárdást, foxot, polkát, keringőt. A mai modern értelembe vett mulatós zenét Pl. Jolly, Kis Grofo és társaitól egy-egy “kötelező” szerepel a repertoárunkban, de ilyen jellegű zene, csak tényleg néhány! Egész estés, kizárólag lakodalmas/mulatós zenei igényű esküvőt, rendezvényt nem vállalunk.

Természetesen Igen!

Ezzel kapcsolatban annyi kérésünk van, hogy ezeket a zenéket megcímezve aszerint, hogy mely momentumra szánjátok azt, Pl. Nyitótánc.. Meglepetés tánc… Szülő tánc… stb.. bármi.. küldjétek át nekünk e-mailben.

CD lemez elavult technológia, lejátszásukra nincs lehetőségünk. Pendrive-okkal előfordulhatnak problémák, nem megfelelő formázás.. stb.

Mi nem szeretjük ezt a véletlenre bízni! mert az bizony senkinek nem jó ha éppen meg kellene szólaljon a hónapok óta gyakorolt nyitótáncotok zenéje és – meg sem mukkan a cucc, vagy a nagy kapkodásban otthon felejtődött az a fránya pendrive…

Szóval, szerintünk így a tuti! 🙂

Nem!

Egy ceremóniamesternek aki pénzt kér a szolgáltatásáért van saját mikrofonja, ugyanis az a munkaeszköze!

A zenekar sem kér tőle hangszert, a szakács sem kér tőle kést…

Szerencsére profi ceremóniamesternél ez nem fordulhat elő!! Neki szabad csatornát a keverőpultban természetesen nagyon szívesen biztosítunk!

Ha nem lesz ceremóniamester és nektek van szükségetek mikrofonra pl. köszöntő beszédhez, ehhez természetesen biztosítunk mikrofont, csak ezt előre jelezzétek!

Véleményünk szerint , jó a van ceremóniamesteretek, de ha nem lesz, akkor az est folyamán felmerülő alap információkat természetesen felkonferáljuk. Bejelentjük az étkezéseket, menyasszonyi tortát, nyitótáncot, menyasszonytáncot…stb.

A választott felállás 4-2-1 fő plusz bizonyos távolságon túl – 1 fő sofőr.

Nem. 

Étkezések ideje alatt teljesen felesleges, sőt zavaró is a hangos élő zene.

Olyan halkan nem tudunk zenélni, hogy a zene ne zavarja a vacsora közben beszélgetni vágyó vendégeket. Ez időre halk, kellemes aláfestő zenét biztosítunk felvételről.

Természetesen! 🙂

Ha tudjuk, szívesen eljátszuk a kért dalt. Nem feltétlenül azonnal, de amint a kérés aktuálissá, odaillővé válik, teljesítjük azt.

Nem.

Ennek több oka is van.

Először is, a hangszerek, mikrofonok rendkívül drágák, némelyik pótolhatatlan. Mivel a szerződéskötéssel anyagi felelősséget vállaltok a zenekar felszereléséért, erről később bővebben írunk- ezért nektek is érdeketek, hogy semmiféle baleset ne történhessen Hogy mást ne is említsünk, egy leejtett mikrofon azonnal százezres nagyságrendű kárt jelent. A hangszerekkel ugyan ez a helyzet, csak ez estben már milliós összegről beszélünk. Ez senkinek sem lenne jó!

Másodszor, a mikrofon éneklés közben gyakran érnek a szánkhoz. Tehát higiéniai okok is közrejátszanak.

Harmadszor, egy bizonyos mennyiségű alkohol elfogyasztása után nagyon sokan isszák magukat “énekesre”. Ha egy valakinek megengednénk, hogy énekeljen, akkor a másiknak, harmadiknak, és a tizennyolcadiknak is meg kellene engednünk.

Higgyétel el, 15 percig ez nagyon vicces tudna lenni, de a második óra után Ti könyörögnétek, hogy ne adjunk már senkinek mikrofont a kezébe… és akkor itt jönne  a sértődés…. bezzeg Pistikének lehetett, akkor nekem miért nem..

Természetesen, ha van egy vendégetek, aki készült nektek egy meglepetés dallal, akkor azt kontrollált körülmények között –  egy számára előre beszerelt vendég mikrofonnal elénekelheti. 🙂

Teljes zenekari felállás esetén, külön szüneteket egy esküvőn nagyon ritkán szoktunk tartani. Az est folyamán amúgy is vannak olyan momentumok, amikor felesleges, sőt zavaró a hangos zene.

Ilyenek például a vacsora, éjféli vacsora, menyasszonyi torta kiosztása, vőfély/ceremóniamester esetleges játékai, beszédek… stb.

Ezek az alkalmak nekünk elegendőek a pihenésre, ügyes-bajos dolgaink intézésére. Hajnalban, mikor már általában semmilyen kötelező program nem szakítja meg a bulit, akkor legfeljebb egy rövid szünetet iktatunk be. Ilyenkor nagyon figyelünk arra, hogy ezt ne a legnagyobb hangulat közepette tegyük meg, hanem mikor kicsit lefogyott a táncparkett.

Ha nem esküvőről beszélünk, hanem egyéb családi- céges rendezvényről, ahol nincsnek ezek az esküvőkön szokásos programok, illetve esküvőn csökkentett létszámú felállás esetén (2-1 fő) nagyjából 1,5-2 óránként tartunk rövid pihenőt. Itt is figyelve arra, hogy ne törjük meg a buli lendületét.

Egy új dal betanulását szívesen vállaljuk abban az esetben, ha a kívánt dal hangszerelése olyan, hogy azt megfelelő minőségben tudjuk kivitelezni és hangi adottságaink is lehetővé teszik, valamint ezt legalább 1 hónappal előre jelzitek felénk.

Ha ragaszkodtok hozzá?!

Ha mindenképpen szeretnétek, akkor megtehetitek ezt is. Bár úgy gondoljuk, hogy nekünk azért jóval nagyobb rutinunk van ebben, de természetesen ez a ti bulitok. 🙂

Teljes estére szóló track listát is készíthettek, de kiválaszthattok csak néhány dalt, ami nagyon nagy favorit, amit szeretnétek, hogy mindenképpen eljátszunk. Ez utóbbit szeretjük, és azt is, ha nagyjából behatároljátok a preferált stílust. 🙂

Egy – egy dalt esetleg letilthattok, pl. rossz emlék, vagy hasonlók miatt. De azért e , mert “Jajj, én ezt a számot nem nagyon szeretem!” mert lehet az egyik vendégeteknek pont ez a kedvence… és tuti be fogja kérni! 🙂

Azt viszont nagyon nem szeretjük, ha kapunk egy tiltólistát, amin felsoroltok egy csomó dalt amit nem játszhatunk. Méghozzá úgy, hogy bizonyos előadótól ezt a  dalt szeretnétek, ezt meg tilos eljátszani. Ez hatalmas probléma nekünk. Egyészt megtöri a mi lendületünket is, másrészt akár hosszú percekig keresgéljünk két szám között a listán, hogy ezt most épp szabad – e játszani, vagy sem. A buli megszakad, a táncolni vágyók meg néznek ránk mérgesen, hogy miért állunk, miért nem jön a következő dal. Szóval konkrét stílusokat, előadót letilthattok nyugodtan. Pl. egyáltalán nem szeretnétek lakodalmas zenét, ne játszunk Republicot… ez így rendben van. De olyat ne tegyetek, hogy pl. Hungáriától mindenképpen játszátok a Csókkirályt, de a Csavard fel a szőnyeget tilos! Ez ellehetetleníti a mi munkánkat is és nem mellesleg igazi “buligyilkos” dolog is. És ugye a közös célunk nem ez! 🙂

Igen, van.

Bizonyos távolságon túl és egyes helyszínekre nem vállalunk felkérést.

A távolságot gondoljuk nem kell megmagyarázni, egyszerűen nagyon messze van a helyszín, a hosszú út pedig nagyon fárasztó. Így már elcsigázottan érkeznénk a helyszínre, és a java még csak ez után kezdődne. nem tudnánk magunkhoz méltó, minőségi munkát végezni, így inkább nagy távolságba már nem vállalunk felkérést.

Bizonyos esküvői helyszínekre , szállodákba, éttermekbe miért nem? Nos azért, mert véleményünk szerint és sok más szolgáltató szerint is alkalmatlanok egy olyan esküvő, vagy bármely egyéb zenés-táncos rendezvény megtartására , ahol a vendégek bulizni szeretnének. Nem az esküvő vagy egyéb rendezvény lebonyolításával van probléma , hiszen lehet istenien főz a szakács, szuper kedves felszolgálók vannak, és a tulaj, vagy üzletvezető is nagyon érti a dolgát, jó fej és rugalmas. A probléma , amire most mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmeteket független attól, hogy mi leszünk e a zenekarotok, vagy sem- ez a DECIBEL avagy HANGERŐ KORLÁT!!!

Sajnos tapasztalat ,hogy bizonyos helyszíneken ezt elfelejtik megemlíteni a  pároknak, szervezőknek!

Aztán eljön az esküvő, vagy egyéb rendezvény napja, vagyis inkább estéje, éjszakája és rá kell szóljatok a zenekarra, hogy “Kérhetnénk egy kis hangerőt??!! Nagyon halk a zene és erre nem lehet táncolni!!”

 Hát nem!! Nem kérhettek hangerőt mert ennyi a max, amit engedélyeznek ezen a helyen. Ha mégis feltolnánk, perceken belül jönnének a rendőrök és vagy véget vetnének a mókának és/vagy megbüntetik a helyszínt és akár a zenkart is! Kollégákkal előfordult, hogy lefoglalták a zenekari felszerelést is. :O

Egyes szállodákban pedig ugyan nincs hivatalos decibel korlátozásuk, de a szállóvendégeket zavarja a zene, nem tudnak nyugodtan pihenni. Szólnak a recepción, onnét pedig ugrasztják az egyik emberüket és már le is van húzva a hangerő. Nem érdekli őket, hogy te akár milliókat hagysz ott nekik ezért az estéért.

Ilyen helyszínen nem lehet bulit csinálni, mert ahhoz elengedhetetlen egy bizonyos hangerő, hogy megmozduljon az ember lába. És most itt ne egy koncert hangerejére asszociáljatok…. messze nem ilyen hangerőről van szó!! Ha pedig nem tudunk bulit csinálni, akkor miért vagyunk ott? Ha nem tudunk bulit csinálni az nekünk a világon a legrosszabb érzés. Ha nem tudunk bulit csinálni az nekünk anti-reklám. ÉS ha előre tudjuk , hogy az adott helyen, szó szerint fizikai képtelenség lesz bulit csinálni, akkor inkább el se megyünk oda.

Nyilván ezt csak olyan helyszínek esetében tudjuk megszűrni, amiről vagy saját, vagy kollégák tapasztalatai alapján tudunk.

Ti hogyan tudjátok ezt elkerülni? Mert valószínűleg nem szeretnétek így járni. Első körben kérdezzetek rá a helyszínen. Mindenképpen írassátok bele a szerződésetekbe, hogy semmiféle hangerőkorlátozás nincs érvényben a helyszíne! Ha ezt nem akarják megtenni , akkor valószínűleg valami van a háttérben. Ha bármekkora mértékű hangerő korlát érvényben van a helyen, akkor az már problémás! ne hagyjátok megvezetni magatokat számokkal.. hogy de csak ennyi Db, de csak annyi Db a korlát…ha van és ti bulizós esküvőt , céges- családi rendezvényt szeretnétek, akkor engedjétek el!

Gyanús lehet, ha a helyszínnek saját hangtechnikája van és csak arra rákapcsolódva játszhat a zenekar, vagy Dj.

Lakóövezetekben elhelyezkedő éttermekben és sok szállodában egyébként igen gyakori a hangerő korlátozás!

Természetesen Igen! Mi is szorgalmazzuk, hogyha tehetitek ,gyertek és a hallgassatok meg minket élőben is.

Mivel nyilvános rendezvényeket nagyon ritkán vállalunk, így legtöbbször egy esküvőre, vagy céges rendezvényre tudtok ellátogatni. 

Ezt előre le kell egyeztetnünk a párokkal , vagy a szervezőkkel, de általában nem szokott gondot jelenteni, hogy bevigyünk benneteket egy kis hallgatózásra.

Ha viszont távolság, idő hiány, vagy egyéb okból kifolyólag nem tudtok eljönni, akkor figyelmetekbe ajánljuk itt a honlapunkon, illetve a Facebook oldalunkon fellelhető videóinkat, amik javarészt egyszerű telefonnal rögzített valós felvételek. Nem stúdióban készültek, nincsenek javítva. Olyanok amilyenek! 🙂 Szándékosan csináljuk így , hogy valós képet kapjatok a ForYou Party Zenekarról. Ha a felvételek alapján tetszik, akkor élőben még jobban fog! 🙂

Ez egy fogós kérdés. Sokszor kérdezitek meg ezt tőlünk. Nehéz válaszolni rá. Lehet, hogy a dátumotok még hónapok múlva is szabad lesz, és csak rátok vár, de lehet ,hogy egy óra múlva lefoglalja valaki más.

Egy-Egy dátumra nagyon sok ajánlatkérés érkezik. Azt sajnos nem tudjuk koordinálni, hogy ki kérte az ajánlatot előbb rá. Azt sem szabhatjuk meg , hogy mennyit gondolkodhattok rajta. Legtöbben az ajánlatkérést követően 1-2 napon belül lebonyolítják a foglalást, vannak akik 1-2 hónap után jelentkeznek újra, hogy foglalnának, ha szabad még a  dátum. Éppen ezért dátumot nem tudunk “félre tenni”… stb. De a legfontosabbak egy esküvőkhöz vagy más egyéb zenés-táncos rendezvényhez a szolgáltatók. Zenekar, fotós, videós, ceremóniamester és a helyszín. Ezeket érdemes mielőbb lefoglalni, amint megtaláltátok a  számotokra megfelelőt.

A Zenekar lefoglalásához egy Megbízási Szerződés megkötése, illetve ezzel egyidejűleg foglaló fizetése szükséges.

Ezt az alábbi két módon szoktuk lebonyolítani:

-e-mailben elküldjük a megbízási szerződést, melyet a hiányzó részeket kitöltve, aláírva, szintén mailben visszaküldtök nekünk. A szerződésben szerepel a bankszámlaszám, amire  a foglalót utalni lehet.

Mikor a foglaló is és a szerződés is megérkezik hozzánk, a dátumot akkor tekintjük foglaltnak, és a foglalás tényét jelezzük felétek.

Személyesen – ilyenkor előre egyeztetett időpontban , pécsi helyszínen, személyes találkozó alkalmával kötjük meg a szerződést Itta  foglaló rendezésére készpénzben is van lehetőség.

Először is nagyon alaposan olvassátok el!

Azt tapasztaljuk , hogy a legtöbb utólagosan feltett kérdésre ott a válasz a szerződésben.

Természetesen ha bármi nem világos, akkor nyugodtan kérdezzetek!! Mert buta kérdés , felesleges kérdés nincs!! 🙂

Ha elolvastátok, értelmeztétek a szerződést, annak minden pontjával egyet értetek, akkor nyomtassátok ki, töltsétek ki a  hiányzó részeket , írjátok alá. Szkenneljétek be és küldjétek vissza nekünk. ha nincs szkennelési lehetőségetek, az sem probléma. Fotózzátok le  a mobilotokkal és küldjétek el a képet nekünk.

A szerződésben szerepel a bankszámlaszám, amire a foglalót el tudjátok utalni. A közlemény rovatba ne felejtsétek beírni az  esküvő vagy rendezvény dátumát.

Csak azt mást ne!

Mikor a foglaló és a szerződés is beérkezik hozzánk, a dátumot akkor tudjuk foglaltnak tekinteni. A foglalás megtörténtét e-mailben jelezzük nektek.

Ezzel foglalásotok teljessé válik , egyéb teendőtök ezzel kapcsolatban már nem lesz.

Legközelebb akkor kell értekeznünk , mikor kikristályosodnak a nagy nap részletei. Akkor kérni fogjuk a bennünket is érintő információkat.

Ezen kívül bármikor kereshettek minket bátran, ha bármilyen kérésetek, kérdésetek felmerülne. ha egyéb nem adódna menet közben , akkor az esküvő / rendezvény hetének az elején kérünk egy telefonhívást, hogy egy utolsót egyeztessünk! Ezt mindenkitől kérjük, kivétel nélkül, mert nagyon hasznos! Sok turpisság, “Jajj erre nem is gondoltunk”, “de jó ,hogy mondod” szokott itt kiderülni, előfordulni! 🙂 De nyugi! Itt még időben leszünk!! 🙂

Erre nincs lehetőség.

Szerződésünk jogász által fogalmazott, de mégis hétköznapi nyelvezetű, mindenre kiterjedő, sok év tapasztalatát magába foglaló, mindkét szerződő felet egyformán védő szerződés. Semmilyen változtatást nem áll módunkban elfogadni ezzel kapcsolatban, zenekarunk csak ebben a formában szerződik.

Bizonyos ELŐRE EGYEZTETETT rendelkezésekkel, feltételekkel viszont kiegészíthető az “egyéb kiegészítések” pontban.

Pontosan kell tudnunk, hogy Ti és a vendégek legkorábban hány órára érkeztek a helyszínre, tehát hány órára kell készen állnunk. Rossz idő esetén nem lesz az, de azért készüljünk fel rá előrébb kerülhet e az az időpont, vagy időjárástól függetlenül tartható a menetrend?

Nekünk ez a legfontosabb infó! 🙂

Ezen kívül jó ha tudjuk az alábbiakat is: 

Lesz e nyitótáncotok?.. ha igen , akkor az felvételről fog e szólni? … ha igen kérjük átküldeni! Mi fogjuk játszani?… ha igen , akkor melyik dal legyen az?

Lesz e ceremóniamesteretek? …. ha igen kér e csatornát  a keverőpultunkban? 

Menyasszonyi torta kitolásához mi a Jajj, de jó a habos sütemény c. dal feldolgozását szoktuk játszani. Ez megfelel e nektek, vagy küldtök felvételt a tortához?

Gyertyafény keringőtök lesz e? Ha igen, mi a Gyertyafény keringőt szoktuk játszani.

Ez megfelel e nektek, vagy küldtök felvételt a gyertyafény keringőhöz?

Menyasszony –  menyecsketánc alatt mi hagyományos magyar csárdást szoktunk játszani. Ez  megfelel e nektek, vagy ez idő alatt se legyen lakodalmas zene?

A rendelkezésre állási idő nem a tényleges zeneszolgáltatás időtartama!

A rendelkezésre állási idő kezdete attól az időponttól számítandó, amikorra a zenekarnak a beszereléssel és hangbeállással végeznie kell.

Ez nyilván az az időpont kell ,hogy legyen, amikor Ti és / vagy a vendégek megérkeznek a helyszínre, függetlenül attól, hogy a menetrend szerint kell -e akkor már zenélnünk vagy sem.

Zenekarunk alap rendelkezésre állási ideje esküvő esetében ha az ajánlatban/szerződésben nem szerepel más, legkorábban 18 órától, legfeljebb 03 óráig terjedő időszak. Ezen időintervallumon belüli bármikori kezdéssel és bármikori befejezéssel értendő.

Hogy könnyebben elmagyarázzuk, íme egy- két példa:

18 órára érkeztek a helyszínre, erre az időpontra kell készen állnunk. Az alap rendelkezési idő 03 órakor jár le. Igény esetén innentől lépne életbe a hosszabbítás és annak plusz díja.

19 órára érkeztek a helyszínre, erre az időpontra kell készen állnunk. Az alap rendelkezésre állási idő 03 órakor jár le, mivel 19 órás készenlét is beleesik a legkorábban 18 órától, legfeljebb 03 óráig terjedő időszakba. Igény esetén itt is ekkor lépne életbe a hosszabbítás és annak díja.

17 órára érkeztek a helyszínre, erre az időpontra kell készen állnunk. Az alap rendelkezésre álló idő 02 órakor jár le. Mivel a 17 óra 1 órával megelőzi a rendelkezésre állási idő legkorábbi megkezdését, így az 1 órával korábban lejár. tehát ez esetben, igény esetén 02 órától lépne életbe a hosszabbítás és annak plusz díja.

Nanááá!! 🙂

A rendelkezésre állási idő vége felé jelezhetitek felénk, hogy szeretnétek tovább bulizni. Ha ti nem vennétek észre az idő múlását, mert belefeledkeztetek a partizásba, akkor valamelyik zenekari tag oda fog menni hozzátok és meg fogja kérdezni , hogy mi legyen… Menjünk-e tovább , vagy lassan fejezzük be?

Ezt eldöntitek és mi e szerint játszunk tovább, vagy pár utolsó…. meg utolsó utáni dallal lezárjuk az éjszakát! 🙂

A hosszabbításnak a zenekari tiszteletdíjon felül plusz költsége van, mely az árajánlatunkban is és a szerződésünkben is szerepel összegszerűen és Ft/minden megkezdett órára értendő!

De ne ijedjetek meg, ha belecsúszunk egy következő órába pár perccel, vagy 2-3 dallal , attól ,még nem fogjuk felszámolni egy plusz órát! 🙂

De olyan nincs ,hogy játszunk plusz 40 percet és akkor osztunk-szorzunk és 40 percet szeretnétek fizetni… ez már egy megkezdett órának minősül, így a teljes óradíj fizetendő érte.

A foglalón felül visszamaradt zenekari tiszteletdíjat és az esetleges hosszabbítás plusz díját minden esetben az esküvő, rendezvény befejezését követően a helyszínen, egy összegben készpénzben kérjük rendezni!

Utólagos utalásra , hétfőn találkozzunk itt meg ott- ra nincs lehetőség! Megértéseteket köszönjük!

Ez nagyon fontos kérdés!

Néhányszor belefutottunk már olyanba, hogy megérkeztünk egy helyszínre és ott még nagyban ebédeltek, vagy még egy -két asztalnál kávézgattak vendégek, vagy éppen az étterem felszolgálói akkor kezdték elrendezni az asztalokat, székeket. Aztán ott várakoztunk egy órát , majd rohanva kapkodva szereltünk be , hangbeállítást nem is tudtunk végezni, szólt ahogy szólt a cucc- nehogy ne legyünk készen mire megjön a pár és a vendégek. Hiszen ők mi láttak volna az egészből… a zenekar elkésett. holott a zenekar ott volt időben, csak a helyszín volt elkésve… :/

Mi mindig 2 órával a rendelkezésre állási idő kezdete előtt érkezünk a helyszínre, ugyanis ennyi időre van szükségünk a beszereléshez, beállításhoz.

Kérjük ,hogy feltétlenül egyeztessétek le a helyszínetekkel , hogy a zenekarnak 2 óra beszerelési időre van szüksége, jelezzétek majd nekik, hogy hány órára érkezünk majd meg!

Semmi extra! Pusztán csak annyi, amennyi bármely más zenekarnak, szolgáltatónak szüksége lenen a zavartalan, minőségi munkavégzéshez.

Étel , ital biztosítása.

Színpadot / zenekari terület áramvételi lehetőséggel (egyszerű 220v).

Öltözőt- erről írnánk bővebben, mert gyakran ez az egyszerű kérés nagy nehézséget okoz a helyszíneknek. És nem azért, mert nincs rá lehetőségük, hanem csak egyszerűbb azt mondaniuk , hogy nincs hely, ahol át tudnánk öltözni. Erre mi azt szoktuk mondani, hogy “Jajj de jó! Akkor legalább így maradhatunk játszósban!”

És láss csodát! Rögtön lesz egy helység , ahol normális körülmények között át tudunk öltözni. De nagyon nem szeretünk könyörögni és harcolni. Ezért benneteket kérünk meg arra ,hogy ezt is egyeztessétek le  a helyszínnel s nézzétek meg ,hogy milyen helyiségről van szó. Nem kívánunk külön szobát- persze ha van az extra szuper jó és hálásak vagyunk érte, és a sofőrünk is jobban tud pihenni ott, mint a zenekari buszban. De egy kultúrált, tiszta helyiségnek ahová nem járkálnak be percenként a  dolgozók , ahol biztonságban ott tudjuk hagyni a civil ruháinkat, ami nem koszos, zsíros, büdös és nem a wc- lennie kel egy helyen , ahol esküvők lebonyolítását vállalják. 

Hiszen nektek is át kell majd öltöznötök valahol. Ha nincs mégsem ilyen, akkor viszont tényleg nem marad más, mint hogy abban a ruhában maradjunk, amiben és beszereltünk.

Ha egy igazán
Jó zenekar kell!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Szegvári József
Telefon: +36 30 328 7630
Email: szegvari2@gmail.com

Keress ránk

Adatkezelési tájékoztató

All Rights Reserved © 2022 HelloWebPécs