skip to Main Content

Zenekar rendezvényre!

 

Kedves Rendezvényszervező!

 

Köszönjük, hogy ellátogatott a ForYou Party és Rendezvény Zenekar honlapjára!

 

Rendezvény Zenekarunk megbízható, számlaképes partnere lesz Önnek, így a rendezvény szervezésével járó rengeteg tennivaló mellett a zenével kapcsolatban biztosan nem kell aggódnia.

 

Ha Ön bármilyen jellegű rendezvényre keres zenekar t, akkor a legjobb helyen jár! 

 

Mindig pontosan a megbeszéltek szerint és az alkalomhoz illően jelenünk meg a rendezvényeken.

Számtalan kis és multinacionális cég rendezvényein , megyei, városi, alapítványi, iskolai bálokon biztosítottuk már a jó hangulatot, ahová évről évre visszahívnak bennünket elégedett megrendelőink.

 

Magyar és nemzetközi fesztiválokon léptünk már fel több ízben,szintén visszatérő vendégként. Gálavacsorákon és különböző fogadásokon szolgáltatunk elegáns, aláfestő vacsorazenét.

 

Bízza ránk rendezvénye zeneszolgáltatását!

Professzionális színpadi fény – és hangtechnikánk teljesítménye egy kb. 300 fő befogadására alkalmas helyiség kiszolgálására elegendő.

(Ezen teljesítmény felett, illetve egyéb helyiségek, területek plusz hangosítására is lehetőséget kínálunk, kérjük ajánlatkérésnél ezeket az igényeket feltüntetni!)

 

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse az Ön által szervezett rendezvényre zenekar unkat bizalommal!

 

zenekar esküvőre

Rendezvényre zenekar

Zenekar esküvőre, zenekar lakodalomba, zenekar rendezvényre, esküvői zenekar, lakodalmas zenekar, rendezvény zenekar, rendezvényre zenekar

buli party esküvő zenekar a legjobb zenekarok party zenekarok foryou partyzenekar rendezvényre zenekar zenekar rendezvényre zenekar bálba báli zenekarok esküvői zenekarok rendezvény zenekarok party zenekar legjobb zenekarok
Zenekar rendezvényre

Akik már megtiszteltek minket bizalmukkal

Vecsés Város Báljának szervezőjeként olyan zenekart szerettem volna találni, akik egy egész éjszakán át képesek szórakoztatni 250 embert zenéjükkel és táncra tudnak csábítani fiatal és idős vendéget egyaránt. Nem kis feladat ez, hiszen sokan, sokféle ízlésvilággal érkeznek egy bálba. Egy közös viszont mindig van a vendégekben: szeretnének egy nagyot bulizni, táncolni, vagy csak pihenésképpen hallgatni a jobbnál jobb zenéket. Ennek egyetlen, de legfontosabb feltétele egy kiváló zenekar. Hosszas válogatás előzte meg azt a pillanatot amikor meghallottam Józsi és Dóri hangját egy - akkor még számomra ismeretlen - zenekar repertoárját böngészve. Azonnal felkaptam a fejemet és úgy éreztem sokkal több zenét szeretnék tőlük hallani, többet szeretnék róluk tudni. Ekkor ismerkedtem meg a ForYou zenekar első dallamaival. Honlapjukon az összes feltöltött zenét meghallgatva azt éreztem, hogy mindenféle hangulatot képesek a szobámba csalni.
Soha nem felejtem el, mikor zenéjüket meghallva bejött a lányom és közölte: "HÚÚÚ, EZ JÓÓÓ!!!" Én is úgy éreztem, hogy igen, ez a csapat nagyon jó! Válogattam a feltöltött zenék között, váltogattam a stílusokat és éreztem, hogy magával ragad a buli-hangulat. Tudtam, hogy ŐK AZOK, akik képesek mindazt elhozni Vecsésre, amiről szervezőként álmodtam. Felkérésemnek eleget téve,először 2009-ben, megérkezett egy nagyon barátságos, fantasztikusan közvetlen csapat a rendezvény helyszínére és én, mint az est háziasszonya persze kicsit izgultam, de legbelül éreztem, hogy ez az összeszokott, mosolygós, precíz munkával előkészülő csapat elvarázsolja a vecsési vendégeket. Megtörtént a zenekar műszaki beállása és néhány hangot Dóri próbaként énekelni kezdett, majd a zenekar játszott... Megállt a levegő a teremben és a rendezvény előkészületeiben segédkező személyzet egy ütemre kezdett mozogni, énekelni a csapattal. Ebben a pillanatban tudtam, hogy Vecsést el fogják varázsolni... Megtörtént! Vecsés Város Báljának azon az éjjelen állandó zenekara született!!!!
Fergeteges hangulatot varázsoltak a kezdetektől az utolsó hajnali percekig és fél hat körül csak azért lett vége a rendezvénynek, mert a lábunk nem bírta tovább. Ez a zenekar egész éjjel képes volt megállás nélkül a táncparketten tartani több száz embert, akik minden ismert dalt harsogva, - egy ütemben hullámozva - táncolva énekeltek. Másnap futótűzként terjedt, hogy fantasztikus hangulatú bálnak voltunk részesei. Azóta évről évre, minden városi bál elengedhetetlen feltétele, hogy a ForYou játszon!!
Az évek során közelebbi, már-már barátinak nevezhető kapcsolat alakult ki a zenekar tagjai és a vecsési vendégek között, ismerősként üdvözöljük Őket. Sok esküvő, zenés rendezvény közkedvelt szereplői lettek, hiszen nincs olyan zenei kérés, amit ne tudnának teljesíteni, legyen szó mai dallamokról, a legnépszerűbb külföldi előadók slágereiről, vagy retró zenékről.
Zenei repertoárjuk, hangjuk, igényesen előadott zenéik magas színvonalú, kiemelkedően jó hangulatú bulikat képes teremteni.
2018 januárjában ismét itt jártak nálunk, hajnalig fáradhatatlanul szórakoztatva a közönséget. Sok-sok zenével, énekléssel töltött óra után búcsúzóul Dóri énekelni kezdett egy dalt....ahogy Ő konferálta, az egyik kedvencét. Álltam egy oszlop mellett és csak azt vettem észre, hogy könnyezem....Gyönyörű, tisztán csengő hangja újra képes volt megérinteni, elvarázsolni és tudtam: MINDIG ITT A HELYÜK!!! Várunk vissza benneteket sok szeretettel!!! Köszönettel, minden együtt töltött buliért,
Liptai Rita
Főszervező, Vecsés Város Bálja
Back To Top