menyasszonyi torta
Esküvői zenekar

 Esküvői zenekar…..Talán a legfontosabb kellék!

Kedves Menyasszony és Vőlegény!

Az esküvői zenekar egy lakodalom sarkallatos pontja. De ezt Ti is tudjátok! Abban is biztosak vagyunk ,  azt szeretnétek, hogy veletek együtt minden vendégetek jól érezze magát és évek múlva is egy fantasztikus hangulatú, cipőszaggató esküvői partyra emlékezzenek vissza. 🙂 Ehhez elengedhetetlen egy jó zenekar esküvőre.

De van egy apró bökkenő!! Fogalmatok sincs, hogy a sokszínű vendégsereg vajon milyen zenére szeret táncolni, milyen stílusú esküvői zenekart válasszatok?

Ti szeretitek a retró zenét, hisz ezen nőttetek fel…a haverok inkább a mai slágereket favorizálják…a szüleiteknek a táncdal fesztiválok dalai a kedvenceik…a vidéki rokonok inkább a lakodalmas zenékre mozdulnak meg… és ráadásul még egy csomó külföldi vendégetek is lesz, akiknek nemzetközi slágerekkel tudnátok csak kedvezni.

Akkor most mi legyen? Milyen stílusú zenekart válasszunk az esküvőre ?? – teszitek fel a kérdést magatoknak –  Van retro zenekar , lakodalmas zenekar , báli zenekar, party zenekar,  esküvői zenekar…..stb….teljes a bizonytalanság. De semmi pánik! Mi tudjuk a választ, mert a ForYou Party Zenekar  “all in one” !  🙂

 ForYou Esküvői Zenekar

Mert mi azon nagyon kevés esküvői zenekarok közé tartozunk, akik minden stílusban otthon vannak. Maximálisan alkalmazkodunk az adott társaság igényeihez és igen…. számot is lehet kérni tőlünk! 🙂

Szívesen játszunk örökzöldeket, tánczenét – ami Anyunak és Apunak biztosan szép emlékeket idéz fel. – Őrületeset bulizhattok a legismertebb magyar és nemzetközi retró slágerekre. És mulatozhat a társaság az elmaradhatatlan lagzis zenékre is.  Hajnalban pedig a “keménymaggal” AC/DC-re bontjuk le az előzőleg gondosan felhelyezett teremdekorációt. 😀

Na, de fordítsuk komolyra a szót!

Évente több mint 40 jegyespár dönt mellettünk és tiszteli meg bizalmával esküvői zenekarunkat, amire mindig, minden körülmények között igyekszünk rászolgálni.

Széles nemzetközi repertoárunknak is köszönhetjük, hogy szép számmal tettünk már eleget külföldön is esküvői felkéréseknek, illetve itthon is sok nemzetközi esküvőn játszunk, ahol a meghívottak egy része nem magyar.

Sokszor felmerül a párok részéről az a kérdés is, hogy mennyi szünetet tart a zenekar az esküvőn? Legtöbben blokkokat játszanak, általában 45-50 perc zene, majd 10-15 perc szünet. Nálunk ez is másként működik!

Mi soha nem szakítjuk meg a bulit!!!! Az est folyamán amúgy is van egy csomó olyan momentum, ami közben felesleges, sőt olykor zavaró is a hangos élő zene. Ilyenek például a vacsora, éjféli vacsora – ezek alatt étkezik a zenekar is -, ceremóniamester/vőfély esetleges játékai, menyasszonyi torta kiosztása…stb.

Esküvői zenekarunknak ezek az alkalmak elegendőek a pihenésre. Természetesen ez időre kellemes aláfestő zenét biztosítunk felvételről. Éjszaka, amikor már általában semmilyen kötelező program nem szakítja meg a bulit, akkor legfeljebb egy rövid szünetet iktatunk be,  –  ezt sem mindig – de szigorúan figyelve arra, hogy ez ne a legnagyobb hangulat kellős közepén legyen! 🙂

[/vc_column_text][vcex_spacing][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vcex_spacing][vc_single_image image=”91″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”195″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”196″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image”][vc_single_image image=”92″ alignment=”center” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_button url=”https://www.4foryouzenekar.hu/kapcsolat/” size=”large” style=”clean” align=”center” icon_left=”fa fa-music”]Ajánlatkérés[/vcex_button][vcex_spacing size=”50px”][vc_text_separator title=”Rólunk mondták” color=”sky” border_width=”2″][vcex_spacing][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/4″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=LHRQlLn1rR8″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Köszönjük a fergeteges bulit Júli 5-én , Faddon.Ha rajtunk múlott volna,még most is zenéltek! 😀 Hatalmas hangulatot csináltatok!!! Többen terveztük ( 1-2 ital után 😛 ),hogy ellopjuk a zenekart és meg sem állunk velük Münchenig…. 😀 de aztán győzött a ” józan ” ész,és arra gondoltunk,hogy ettől az álménytől nem foszthatjuk meg a többi párt,akik szintén őket rendelték meg. Brutálisan jó bulit csináltatok!!! Mindenkinek ilyen esküvőt és ilyen zenekart kívánunk!! 🙂

Adri és Laci

Fadd,2019.07.05

[/vc_column_text][vc_column_text]

Köszönjük a fantasztikus élményt,nagyon színvonalas zenét játszottatok,csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a vendégektől is.Emberileg szintén teljesítettetek nálunk!!!!!!!

“Szinténzenész”

Pécs , 2012 10.23[/vc_column_text][vc_column_text]

Nem túlzunk,amikor kijelentjük,hogy színvonalas műsorotokkal , jófejségetekkel , rugalmasságotokkal nagyban hozzájárultatok az esküvőnk sikeréhez!!Olyan bulit csináltatok,ami a nagy napunkat még inkább felejthetetlenné tette!

Gyöngyi és István

Budapest , 2011.07.11

[/vc_column_text][vc_column_text]

Nagyon szépen köszönjük , hogy ilyen fantasztikussá tettétek zenétekkel a mi Nagy Napunkat! 🙂 Nem okoztatok csalódást , a legjobb döntés voltatok számunkra , jobbat nem is kívánhattunk volna!!!! Köszönjük a kitartásotok , a mosolyotok és a dalokat , amiket szívvel – lélekkel játszottatok el nekünk!

Viktória és Milán

Somogy Kertje Szabadidő – és Rendezvényközpont 2017.07.01

[/vc_column_text][vc_column_text]

Megtaláltuk a legjobb zenekart!!!! Nagyon meg tudjátok teremteni a hangulatot és nagyon – nagyon – nagyon aranyosak vagytok!! Fantasztikus éjszaka volt!!!

Kitty és Krisztián

Hotel Orchidea , Tengelic , 2017.06.17[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Köszönjük az 5 csillagos hangulatot!!! 🙂 Tényleg NAGYSZÍNPAD-ra való produkció volt…nem csak úgy mondtuk ám!!!!! 😉

Lilla és Tomi

Esztergom , 2010.12.09.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]